NEŽNO IN UČINKOVITO ODPRAVI ZAPRTJE

Družina izdelkov WAYA Lax

  • Zmehča blato in nežno odvaja
  • Ureja delovanje črevesa
  • Za vse generacije
Več o izdelkih
WAYA

WAYA
Težave z zaprtjem

Težave z zaprtjem

Zaprtje je težava, ki se pojavlja pri kar 20 % prebivalstva, največkrat zaradi neprimernega življenjskega sloga. Simptomi zaprtja se mnogokrat pojavijo tudi ob večjih življenjskih spremembah.

Več
Zaprtje pri otrocih

Zaprtje pri otrocih

Pogosto se starši z zaprtjem pri otroku prvič srečajo ob uvajanju goste hrane. V drugem letu starosti pa se večina otrok sreča z novim stresnim položajem – odvajanje od pleničk. Preberite več o zaprtju pri otrocih.

Več
Urejeno delovanje črevesja

Urejeno delovanje črevesja

Vsak posameznik gosti več kot 100 bilijonov bakterij, ki so bistvenega pomena za zdravje črevesja. Pomagajo nam pri presnovi, prav tako so pomembne za delovanje imunskega sistema, presnovo hranil in posledično izločanje pri človeku.

Več
Kaj so odvajala

Kaj so odvajala

Težave zaradi zaprtja so lahko izjemno neprijetne in močno vplivajo na našo kakovost življenja. Zaprtje odpravljamo z različnimi metodami in z uporabo odvajal. Spoznajte učinkovite načine zdravljenja zaprtja.

Več
Odvajanje od pleničk

Odvajanje od pleničk

Uspešno odvajanje od pleničk je ena izmed pričakovanih prelomnic v otroštvu,. Nanjo se zato primerno pripravite, sledite našim nasvetom in predvsem z odvajanjem ne začnite prehitro.

Več
Zaprtje v nosečnosti

Zaprtje v nosečnosti

Ena od pogostih težav, s katerimi se soočajo nosečnice, je zaprtje. Pravočasno spoznajte rešitve za lajšanje zaprtja in preprečevanje njegovega pojava.

Več
BREZPLAČEN DNEVNIK KAKANJA

BREZPLAČEN DNEVNIK KAKANJA

Odvajanje od pleničk je dolgotrajno obdobje, ki zahteva veliko energije in potrpežljivosti. Zato smo se odločili, da vam pomagamo in nekoliko olajšamo ta proces s pomočjo našega dnevnika uvajanja na kahlico ali stranišče.

V spodnji kvadratek vpišite svoj elektronski naslov in dnevnik se bo v nekaj trenutkih pojavil v vašem e-nabiralniku. S prijavo se hkrati prijavljate na Medis e-novice.

*
Ime
*
Priimek
*
email
 
Mnenja uporabnikov

Mnenja uporabnikov

back to top