Reci zgagi stop z brezplačnim vzorcem

Naroči brezplačen vzorec* inovativnega izdelka WAYA StopReflux in se prepričaj o njegovem hitrem in učinkovitem delovanju. S svojim 3 v 1 delovanjem ustavi refluks kisline v manj kot 3 minutah, ščiti sluznico in blaži zgago. Živi na polno po vsakem obroku!

* Zaradi omejene zaloge brezplačnih vzorcev lahko vsak posameznik prejme po en (1) brezplačni vzorec. Brezplačne vzorce razpošiljamo znotraj Republike Slovenije.

Polja, označena z *, so obvezna.

Izbran produkt leta 2024: raziskavo med uporabniki za lajšanje težav z zgago in kislinskim refluksom je opravilo podjetje NielsenIQ v decembru 2023 in januarju 2024. Celotni vzorec raziskave n = 601 temelji na panelu, ki je reprezentativen za splošno prebivalstvo Slovenije glede na starost, spol in regijo. Odstopanje v posamični kategoriji je naravno.

*
Kako pogosto prihaja do težav z zgago in refluksom kisline?
*
Kaj vam je pomembno pri izdelkih za lajšanje težav z zgago (možnih je več odgovorov)?
*
Kje ste dobili priporočilo za uporabo izdelka WAYA StopReflux (možnih je več odgovorov)?
*
Katere izdelke za lajšanje zgage ste jemali do sedaj?
*
Ste v preteklosti že uporabili katerega od izdelkov iz družine WAYA (WAYA Biotic ali WAYA Lax)?
*
Naziv
*
Ime
*
Priimek
*
Rojstni datum (na primer 22.02.1980)
*
Ulica
*
Hišna številka
*
Poštna številka
*
Kraj
*
E-naslov

Seznanjen sem, da ne morem prejemati e-novic oz. prilagojenih e-novic, sodelovati v različnih akcijskih ponudbah, nagradnih igrah, trženjskih raziskavah, prejemati brezplačne vzorce, če soglasja ne podam, saj mi Medis, d.o.o., ne more zagotavljati storitve brez obdelave mojih podatkov.

Seznanjen sem s Politiko zasebnosti in s tem s: pravno podlago za obdelavo in obdobjem hrambe mojih osebnih podatkov; seznanjen sem, da lahko upravljavec moje osebne podatke posreduje tretjim osebam oz. povezanim družbam; seznanjen sem s svojimi pravicami, povezanimi z obdelavo osebnih podatkov, še posebej z mojo pravico do preklica soglasja. Soglasje lahko prekličem kadarkoli na gdpr@medis-health.com brez negativnih posledic.

Seznanjen sem z dejstvom, da lahko Medis, d.o.o., moje osebne podatke izvaža v tretje države, pri čemer je za varnost mojih osebnih podatkov ustrezno poskrbljeno.

WAYA StopReflux® vrečice so medicinski pripomoček. Na voljo v vseh lekarnah in specializiranih prodajalnah.

back to top