Prava pot do urejene prebave.

Z izdelki WAYA®

  • Klinično dokazana učinkovitost
  • Najbolj raziskan probiotični sev
  • Za uravnoteženo prebavo
Odkrijte več

RECITE ZGAGI STOP!

Prepreči pekoči občutek in obnovi sluznico

  • Ustavi refluks kisline v manj kot 3 minutah
  • Ščiti sluznico
  • Blaži zgago
Odkrijte več

PRAVA POT DO UREJENE PREBAVE!

Z WAYA® kapljicami

  • Za uravnoteženo črevesno mikrofloro
  • Vsebujejo najbolj raziskan sev koristne mlečnokislinske bakterije
  • Preverjena kakovost
Več o izdelkih
Vnetje požiralnika

Po dolgotrajnem draženju in poškodbi sluznice požiralnika zaradi želodčne kisline se lahko pojavi vnetje požiralnika, ki lahko povzroči bolečino med požiranjem. Zaradi zožanja je požiranje trdne hrane vse težje. 

Več o WAYA Reflustop

Zgaga

Zgaga je pekoč občutek v prsih, ki ga povzroči refluks oziroma potovanje želodčne kisline proti žrelu. Zgaga je pogost pojav, ki nas največkrat doleti po zaužitem obroku.

Več o WAYA Reflustop

Refluks želodčne kisline

Refluks želodčne kisline je iztek želodčne vsebine navzgor v požiralnik. Uživanje hrane lahko poveča izpostavljenost požiralnika kislini, kar povzroči zgago kot najpogostejši simptom.

Več o WAYA Reflustop

Neurejena prebava

Včasih smo bolj dovzetni za prebavne težave (neredna prehrana, okužbe z rotavirusi, potovanja, vsakodnevne skrbi, staranje) ali pa je verjetnost za prebavne težave večja (letni čas, večje število obolelih v naši okolici). Težave se lahko pojavijo tudi, kadar jemljemo antibiotike.

Več o WAYA ForteWAYA Forte

Razdražljivo črevesje

Razdražljivo črevesje je med najpogostejšimi funkcionalnimi motnjami prebavil. Pri razdražljivem črevesju gre za motnjo v gibljivosti celotne prebavne cevi, ki večinoma prizadene ljudi v srednjih letih. 

Več o WAYA ForteWAYA Forte

Napihnjenost

Napetost v trebuhu, spuščanje vetrov, lažje bolečine in spahovanje so simptomi napihnjenosti. Telo takrat sporoča, da je polno plinov zaradi neprimernega življenjskega sloga.

Več o WAYA ForteWAYA Forte

Driska

Driska je najpogostejši simptom prebavnih težav. Pogosto jo spremljajo bolečine v trebuhu, krči, občutek nelagodja v perianalnem predelu in potreba po praznjenju črevesja.

Več o WAYA ForteWAYA Forte

Kako do brezplačnega izdelka WAYA?®

Na škatlici poišči srebrno nalepko, jo podrgni in vpiši kodo na spletni strani www.medisplus.si. Vsaka škatlica prinaša 2 metuljčka.
Ko ujameš 14 metuljčkov, te čaka brezplačen izdelek.

Vnesi kodo
back to top